Lämmin kiitos Villa Ilon Pisaran saamista ihastuttavista pikkulahjoituksista. saadut tarvikkeet ovat "pieniä" mutta SUURIA - niille on taatusti käyttöä ja niiden toimittaminen tänne meille on osoitus suuresta välittämisestä.

Nämä herkut ovat taitavan ja hyväsydämisen Jatan aikaansannoksia. Iso pikkupaketti yllätti ja lämmitti mieltämme. Näitä ei ole vielä ehditty "maistelemaan", koska kädentaitotilamme on ison remontin kourissa ja nukkekotimme on melkoisen tavarapaljouden takana piilossa, emmekä ulotu keittiöönn asti ;)  - Mukana oli syötävää kaikenlaiseen nälkään: suolakasta huikopalaa, hedelmiä, vihanneksia, piirakka, korvapuusteja,leipää ja sämpylöitä. Jopa voita ja tilliperunoita! Näiden avulla jaksaa montakin tuunauskeikkaa. - Toinen mieltä lämmittävä tervehdys saatiin turkulaiselta nukkekotiharrastaja Gitalta:

Ihania lakanakääröjä, somasti sidottuja pyyheliinoja, patalappuja, kaunis virkattu torkkutäkki,upea keittökassi ja vielä kylpyhuoneen pesusieni ja  saiuppuapalasia. Ihania ovat ja kaikki tulivat suureen tarpeeseen.

Remontin keskellä ulotuimme asettamaan tuon kauniin torkkutäkin paikalleen. Sängyllä näkyy myös uudet tyynyt ja aamutakki. - Vielä vilkaisu kylpyhuoneeseen, jonne hankimme uudet 1:12 kokoa olevat edulliset peruskalusteet. Vanhat ja liika pienet  (vaikka söpöt) menevät aikanaan vintille, kun temme sinne lasten oman huoneen ja heille kylpyhuoneen. Onpa pari pikkuhyllyäkin hajuvesipulloineen ilmestynyt jo!

Tässä Sam yläkerrassa - ja tässä vielä lähikuva tällä hetkellä ainoasta tunnistetusta asukkaastamme. Kori on edellisen tuunauskertamme tuotosta.

Keitähän muita täällä asuisi - ainakin makuuhuoneen sängyn päällä olevasta aamutakista päätellen joku tyylitajuinen naishenkilö... Otamme ehdotuksia vastaan!